EHBO-Nijkerkerveen.nl

EHBO Posten

EHBO kofferBij evenementen is het vaak verplicht om voor de veiligheid van de deelnemers en het publiek te zorgen. Daarom schakelen organisatoren vaak een EHBO-vereniging in.

Wanneer een vereniging of andere instantie in de regio Nijkerkerveen een evenement organiseert kan deze een beroep doen op de EHBO-Vereniging Nijkerkerveen. Samen met u overleggen we welke EHBO-dienst noodzakelijk is en stemmen dat met u af. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er voldoende EHBO-ers  en de benodigde materialen aanwezig zijn.

Organiseert u als bedrijf een evenement dan kunnen wij de EHBO voor u verzorgen, bijvoorbeeld bij open dagen.

Voor informatie en tarieven over het posten bij evenementen kunt u contact opnemen met Elly van Dasselaar  of Teun van der Kamp.

Wij posten jaarlijks op diverse evenementen, zoals:
Koningsdag – Nijkerkerveen
Braderie – Nijkerkerveen